Čestitka ministra Kulaglića povodom Dana Patriotske lige

Povodom Dana i 29. godišnjice osnivanja Patriotske lige i Zelenih beretki Bosne i Hercegovine ministar za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Amir Kulaglić uputio je javnu čestitku:

„Ključnu ulogu u odbrani i očuvanju naše zemlje Patriotska liga Bosne i Hercegovine pokazala je u najtežim trenucima za BiH a kao temeljna boračka organizacija nastavila je i nakon rata njegovati vrijednosti i tekovine na kojima počivaju država i multietničko društvo BiH.
Uz čestitku svim pripadnicima Patriotske lige BiH želim istaknuti njihov izuzetan doprinos u odbrani države BiH i svih njenih građana. Takva energija i istrajnost potrebni su nam i dalje u izgradnji prosperitetne Bosne i Hercegovine - države u kojoj će svim njenim narodima i građanima biti zagarantovana sigurna budućnost."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna