OBILJEŽEN SVJETSKI DAN UČITELJA

U povodu 5. oktobra, Svjetskog dana učitelja, danas je u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli upriličena Svečana akademija, na kojoj su uručene 23 nagrade i priznanja za životno djelo nastavnicima osnovnih i srednjih škola, kao i uposlenicima Pedagoškog zavoda. Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona prof.dr. Nađa Avdibašić-Vukadinović ovom prilikom je svim prosvjetnim radnicima čestitala Dan učitelja, a najzaslužnijim nastavnicima uručila nagrade i priznanja.

 

{gallery}MONKS{/gallery}

„Radi se o onima koji su za svoj radni vijek zaslužili da ponesu titulu „Naj učitelja“. To su nastavnici koji su preko svog poziva ostvarili svoje životno djelo“, istakla je ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK Nađa Avdibašić Vukadinović i dodala da su ovom prilikom nagrade uručene i najboljim učesnicima sportskih igara prosvjetnih radnika, koje su se održale u Banovićima.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15