Osnovnu školu „Humci" Humci posjetio ambasador Republike Crne Gore

 

Povodom obilježavanja Dana općine Čelić, ambasador Republike Crne Gore u Bosni i Hercegovini, NJ.E. Obrad Mišo Stanišić, posjetio je JU Osnovna škola „Humci" Humci. Učenici i nastavnici škole priredili su bogat kulturno-umjetnički program. Programu su pristustvovali Fahreta Brašnjić, ministarica obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona, Sead Muminović, načelnik općine Čelić i brojni gosti i zvanice.

humci 4Ambasador Rebublike Crne Gore NJ.E. Obrad Mišo Stanišić poklonio je školi set lektirnih naslova za potrebe školske biblioteke. U svom obraćanju ambasador Stanišić evocirao je uspomene svog nastavničkog rada u OŠ „Humci" Humci i šestogodišnjeg boravka i druženja sa učenicima, kolegama i mještanima naglasivši da Majevicu, Humce i Humčane ne može zaboraviti.

Ministrica Brašnjić, u svoje ime i u ime Vlade Tuzlanskog kantona, zahvalila se ambasadoru Stanišiću i njegovim saradnicima na posjeti, naglasivši da je njegova posjeta upravo Humcima, lijep i human gest, te pokazatelj da ne postoje razlike između „velikih" i „malih" sredina, te da smo svi jednako bitni i jednako vrijedni i u građenju nam najdraže i jedine Bosne i Hercegovine.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna