Ministar Džidić primio u posjetu delegaciju Crvenog krsta TK

Ministar za rad, socijalnu politiku i povratak u Vladi Tuzlanskog kantona Džidić Esad je danas primio u posjetu predstavnike Crvenog križa Tuzlanskog kantona (CKTK).

MRSPP CKTK 24 02 2021Ovom prilikom ministar Džidić se podrobnije upoznao sa položajem i radom Crvenim krstom, dosadašnjim aktivnostima i projektima planiranim u 2021. godini. Također, izražena je zahvalnost za podršku koju Crvenom krstu kontinuirano pruža Vlada Tuzlanskog kantona, kao i resorna kantonalna ministarstva za rad, socijalnu politiku i povratak i zdravstva. Posebna zahvalnost Ministarstvu za rad, socijalnu politiku i povratak je iskazana zbog uvažavanja i prepoznatosti uloge i aktivnosti koju Crveni krst kontinuirano provodi. Ovom prilikom predstavnici Crvenog krsta su zamolili da se ovogodišnja podrška ovoj organizaciji zadrži na nivou prošlogodišnje, kako ne bi došla u pitanje realizacija planiranih aktivnosti. Također je razgovarano i o mogućoj realizaciji zajedničkih projekata koji bi bili usmjereni na pomoć najugroženijim kategorijama građana Tuzlanskog kantona.

U ime Ministarstva sastanku je prisustvovao i sekretar Ministarstva Anto Iljkić, dok su delegaciju Crvenog krsta Tuzlanskog kantona sastanku prisustvovali predsjednica CKTK Razija Majstorović, sekretar Merima Sarajlić i projekt koordinator u Crvenom križu TK Tanja Bijedić.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15