Svaka čast na efikasnosti s odgovorima na pitanja, koja se moraju po pet puta slati. Možda budete dobre volje sad pa mi odgovorite kad će izaći spisak kandidata za obavljanje pripravnickog ili volonterski rada?

Vaše ime i prezime: Eldina Mesic
Vaše pitanje:  Svaka čast na efikasnosti s odgovorima na pitanja, koja se moraju po pet puta slati. Možda budete dobre volje sad pa mi odgovorite kad će izaći spisak kandidata za obavljanje pripravnickog ili volonterski rada?

 

 

Odgovor:

Postovana,

pitanje na ovu tematiku nikad do sada niste postavili. Za eventualno druga pitanja ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, ali ukoliko jeste, odgovor niste dobili zato sto resorna ministarstva, kojima smo se mi obratili trazeci odgovor nama nisu adekvatno odgovorila.
Inace trudimo se da na svako pitanje koje nam se postavi, ukoliko je u nadleznosti kantonalnih organa, u sto je moguce brzem roku damo adekvatan odgovor. Dokaz toga je selekcija "Odgovori na pitanja", gdje se jasno mogu vidjeti odgovori na do sada postavljana pitanja.

Sto se tice pitanja koje ste jutros postavili, liste će biti objavljene danas na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona i u općinskim službama boračko invalidske zaštite.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna