Odgovori na pitanja

Želimo da zajednički poboljšamo rad Ministarstva finansija, a od značaja su za život i rad svih stanovnika Tuzlanskog kantona. Sa zadovoljstvom primamo sva Vaša pitanja i trudimo se na njih pravodobno odgovoriti.

 

Poštovani Zanima me kad se očekuje isplata preostalih boračkih stipendija iz 2013/2014 godine za studente? Hvala

Vaše ime i prezime: Adnan
Vaše pitanje: Poštovani Zanima me kad se očekuje isplata preostalih boračkih stipendija iz 2013/2014 godine za studente?
Hvala

Opširnije...

Postovanje, zanima me kada ce biti isplata povrata poreza na dohodak za 2012.g? Naime,rjesenje o povratu novca u iznosu od nekih 176KM sam dobila jos u martu 2013.g,a novac jos nikad nije isplacen. U opstinskoj poreskoj upravi sam se raspitivala i rekli s

Vaše ime i prezime: Samira Djogic
Vaše pitanje: Postovanje, zanima me kada ce biti isplata povrata poreza na dohodak za 2012.g? Naime,rjesenje o povratu novca u iznosu od nekih 176KM sam dobila jos u martu 2013.g,a novac jos nikad nije isplacen. U opstinskoj poreskoj upravi sam se raspitivala i rekli su da ce novac biti do kraja 2013.g,a sad je vec 2015. a novca nema. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Opširnije...

Neznam kako da postavim konkretno pitanje ili tacno pitanje ali cu ukratko objasniti a vi ce te to da razumijete. otvorio sam trgovinsku radnju, zaposlio sam svoju zenu koja je bila na birou jer nisam mogao da joj nadjem posao naravno digao sam kredit da

Vaše ime i prezime: amir umihanic
Vaše pitanje: Neznam kako da postavim konkretno pitanje ili tacno pitanje ali cu ukratko objasniti a vi ce te to da razumijete. otvorio sam trgovinsku radnju, zaposlio sam svoju zenu koja je bila na birou jer nisam mogao da joj nadjem posao naravno digao sam kredit da je malo osposobim a znam da godisnje postoji podsticaj ili kako se vec zove. pa bi volio da znam dali postoji neki konkurs za prijavu za dobitak novcanih sredstava. Ako mozete da mi odgovorite jer ako ima sanse da se prijavi jer cekam vec godinu dana neki konkurs ali nista.
Hvala vam unaprijed
Srdacan pozdrav

Opširnije...

Zanima me kada ce biti isplata sredstava po osnovu javnog poziva za dodjelu sredstava za subvencioniranje kamata za stambeno zbrinjavanje mladih za 2013 godinu?

Vaše ime: Mevludin Jusufovic
Vaše pitanje:  Zanima me kada ce biti isplata sredstava po osnovu javnog poziva za dodjelu sredstava za subvencioniranje kamata za stambeno zbrinjavanje mladih za 2013 godinu?

Opširnije...

Kada će doći na red isplata udruženjima po osnovu rješenja?

Vaše ime: Almasa Huskić
Vaše pitanje: Kada će doći na red isplata udruženjima po osnovu rješenja?

Opširnije...

Kada će biti izvršena isplata zaostalog dječijeg dodatka obzirom da je ministrica izjavila da će biti do kraja mjeseca januara, a to nije urađeno?

Vaše ime: Edin Mark
Vaše pitanje:  Kada će biti izvršena isplata zaostalog dječijeg dodatka obzirom da je ministrica izjavila da će biti do kraja mjeseca januara, a to nije urađeno? Molim za odgovor obzirom da Vas pitam već drugi put. HVALA

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna