Prijem i uručenje javnog priznanja „Zahvalnica" kompaniji „LEFTOR" d.o.o. Tuzla

Obavještavamo vas da će u petak (10.07.2020. godine) u 11 sati i 30 minuta premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović u Kabinetu premijera TK upriličiti prijem i uručiti javno priznanje „Zahvalnicu" kompaniji „LEFTOR" d.o.o. Tuzla.

Priznanje se dodjeljuje za podršku i uspjeh u realizaciji online nastave u osnovnim i srednjim školama Tuzlanskog kantona u školskoj 2019/2020. godini tokom obustave redovne nastave uzrokovane pandemijom korona virusa (COVID-19).


Uručenju će osim premijera Tulumovića i predstavnika kompanije Leftor prisustvovati ministrica obrazovanja i nauke Fahreta Brašnjić i direktor Pedagoškog zavoda Tuzla Nikola Čiča.


Kamermani i fotografi će imati priliku za snimanje insertaže i čina uručenja zahvalnice u prvih 5 minuta sastanka, a izjave za medije učesnici sastanka dat će u 12:00 sati u Sali za press Vlade TK.


Pozivamo vas da pratite ovaj događaj i o tome izvijestite javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna