Posjeta predstavnika USAIDA-a Tuzlanskom kantonu

Obavještavamo vas da će sutra (četvrtak 18.02.2021.godine), s ciljem uspostavljanja partnerske saradnje i predstavljanja Taktičkog plana oporavka turizma Bosne i Hercegovine, predstavnici USAID-a, posjetiti Tuzlanski kanton.

Sastanak sa premijerom Tuzlanskog kantona i delegacijom Vlade TK i Turističke zajednice Tuzlanskog kantona bit će upriličen u 08:00 sati u Sali za sjednice Vlade Tuzlanskog kantona, a nakon toga delegacija USAID-a će posjetiti Turističku zajednicu TK i Panonska jezera u Tuzli.

U prilogu ovog poziva dostavljamo vam cjelokupan raspored aktivnosti, a pozivamo vas da pratite sastanak zakazan za 08:00 sati i o tome izvijestite javnost.

Tokom sastanka kamermani i fotografi će u prvih 5 minuta imati priliku za snimanje, a po završetku sastanka (okvirno u 8:45) ćemo nastojati da osiguramo izjave za medije.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna